Op Zondag 19 april 2020, IJzertoren, Diksmuide: INSPIRATIEBEURS, WAAR IEDEREEN WELKOM IS De Inspiratiebeurs van Vl@s neemt drie verdiepingen in (waaronder de met de lift bereikbare panoramazaal) van de IJzertoren. Zoals de naamgeving aanwijst, biedt de beurs inspiratie aan afdelingen, bestuursleden en leden voor het organiseren van bezoeken, daguitstappen, meerdaagse reizen, sportieve en andere activiteiten, lezingen, infonamiddagen, cursussen en opleidingen, musea- en bedrijfsbezoeken,… Maar de gelegenheid is té mooi om ze niet te baat te nemen. Plaats van de Inspiratiebeurs is de site van de IJzertoren in Diksmuide: een unieke locatie en de uitval voor de ontdekking van de Westhoek. Neem niet alleen je gezins- en familieleden mee, maar ook je vrienden én de fietsen. Stippel aan de hand van de knooppunten je eigen fietsroute uit. Aan wandelgelegenheid geen gebrek. Het waterwinningsgebied De Blankaart mag je niet missen, net als natuurgebied IJzerboomgaard. Een rondrit naar de Dodengang en een terugkeer per boot op de IJzer,… het kan allemaal. Al in jouw agenda genoteerd: zondag 19 april (laatste dag van de paasvakantie) 2020, van 10 tot 17 u.: Inspiratiebeurs. Iedereen welkom: enige voorwaarde is vooraf inschrijven: info@vlaamseactievesenioren.be. Wie ingeschreven is, krijgt een armbandje én gratis toegang tot de IJzertorensite. Zonder armbandje: 8 euro, de gebruikelijke toegangsprijs voor een bezoek aan het museum Aan de IJzer (kinderen tot en met 6 jaar: altijd gratis toegang).

Meer info: http://www.vlaamseactievesenioren.be/artikel.html?id=1056&fbclid=IwAR1czfwpdoMTwZkwjUZAIDpOqqJh8bJRxtfjuvQgD38QMsU1gMPTq8oGwlw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.