Haal jij de nachtraaf in jezelf naar boven? Verken nu het volledige Erfgoeddagprogramma!

 

“Erfgoeddag is echt een mooie manier om al die lokale kenmerken die een streek maken tot wat ze is, op een frisse manier te leren kennen.” – Mauro Pawlowski (Belgisch muzikant)

De 20e editie van Erfgoeddag, dit jaar op zaterdag 24 én zondag 25 april, wordt ongetwijfeld bijzonder. Niet alleen door de strenge coronamaatregelen, maar opnieuw door de kwaliteit van het aanbod, in het teken van De Nacht.

Archieven, musea, erfgoedbibliotheken, erfgoedcellen, heem- en familiekundige kringen en heel wat andere erfgoedorganisaties staan te popelen om jou een inspirerend en veilig aanbod te presenteren. Zo zijn er talloze wandelingen met de (gratis) ErfgoedApp, veel buitenactiviteiten voor groot en klein en een heleboel digitale alternatieven.

 

Bekijk hier het programma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.