Kathy Vandamme

Hoi, ik ben Kathy.

Sinds de oprichting van onze vzw ben ik actief als vrijwilliger, waarbij ik allerlei taken vervul, van voorzitter tot schoonmaker. Na het overlijden van mijn man en de coronaperiode heb ik bijna alles op me genomen. Hoewel het soms zwaar is, blijf ik doorgaan uit liefde en vanwege een belofte die ik heb gemaakt.

Mijn grootste zorg is de financiën. Zonder voldoende budget kunnen we geen activiteiten organiseren. Het is dus essentieel dat onze leden blijven bijdragen, zodat we samen verder kunnen bouwen aan onze gemeenschap.

Wat ik het leukste vind aan dit werk, is de verbondenheid, het plezier, en het ontmoeten van nieuwe mensen. Ik vind het geweldig om gelijkgestemde zielen te vinden. Er zijn zoveel mooie momenten die ik koester, en ik hoop dat er nog veel meer zullen volgen.

Mijn boodschap aan andere (potentiële) vrijwilligers: engageer je en houd je aan de afspraken. Je krijgt er zoveel voor terug. Samen kunnen we een verschil maken! Samenhorigheid en plezier zijn de mooiste beloningen. Dank aan iedereen die helpt, hoe klein de bijdrage ook is – elke helpende hand is goud waard!

Met veel dankbaarheid willen we Kathy Vandamme in de schijnwerpers zetten. Haar inzet, enthousiasme en liefde voor vrijwilligerswerk maken een wereld van verschil bij Art Illustria en daarbuiten. Dank je wel, Kathy!

Volg ons voor meer inspirerende verhalen en laat je inspireren om zelf ook een verschil te maken!