Nancy De Meulder

Al 8 jaar een stralende kracht bij de Vlaamse Kring Lint!

Bij de Vlaamse Kring in Lint hebben we een schat van een vrijwilliger: Nancy De Meulder. Al acht jaar lang zet ze zich met hart en ziel in om de Vlaamse cultuur levendig te houden en mensen te verbinden. Voorafgaand was ze al actief bij diverse hobbyclubs.

Samenwerking en Spontaniteit: Een Team Effort

Als voorzitter van een dynamisch team werkt Nancy nauw samen met Jan Winters (financiën), Rina Cox (administratie) en Ann Cailliau (communicatie). Samen organiseren ze activiteiten, uitstappen en festiviteiten, allemaal met als doel: mensen blij maken.

Nancy’s Belangrijkste Taken

Nancy speelt een veelzijdige rol als voorzitter. Ze neemt deel aan vergaderingen, organiseert activiteiten zoals de Meimarkt en jaarmarkt, en helpt graag bij ledenfeesten. Ook springt ze in voor teamleden bij afwezigheid. Een echte duizendpoot!

Nancy’s Favoriete Aspect

Nancy geniet het meest van sociaal contact en mensen samenbrengen. Vooral het ledenfeest, waar iedereen terugblikt op een jaar vol mooie herinneringen, is een hoogtepunt voor haar.

Onvergetelijke Momenten

De jaarlijkse ledenfeesten zijn voor Nancy onvergetelijk. Ze geniet van de tevreden blikken en de warmte van de feesten, en put veel voldoening uit het in stand houden van de Vlaamse cultuur.

Boodschap voor Potentiële Vrijwilligers

Nancy moedigt iedereen aan om vrijwilliger te worden. Het geeft veel voldoening en dankbaarheid, zowel voor de deelnemers als voor jezelf. Dus sluit je aan bij onze vrijwilligersfamilie!

Met veel dankbaarheid willen we Nancy De Meulder in de schijnwerpers zetten. Haar inzet, enthousiasme en liefde voor vrijwilligerswerk maken een wereld van verschil bij de Vlaamse Kring en daarbuiten. Dank je wel, Nancy!

Volg ons voor meer inspirerende verhalen en laat je inspireren om zelf ook een verschil te maken!